Mantıyı diyet sırasında tüketmenin en sağlıklı yollarını okuyunca aklıma şu soru geliyor: İç harcını hazırlarken kullandığım malzemelerin protein açısından zengin olması, yağı azaltmak için yeterli mi? Özellikle sebzeleri de dahil etmenin sindirimime etkisi ne olur? Ayrıca, hamuru hazırlarken tam buğday unu kullanmak gerçekten daha besleyici bir seçenek mi, yoksa buğday ununun yerine başka alternatifler de var mı? Haftada birkaç kez mantı tüketmek, bu önerilere uyulduğunda sağlıklı bir diyetin parçası olabilir mi?
Mantıyı diyet sırasında tüketmenin en sağlıklı yollarını okuyunca aklıma şu soru geliyor: İç harcını hazırlarken kullandığım malzemelerin protein açısından zengin olması, yağı azaltmak için yeterli mi? Özellikle sebzeleri de dahil etmenin sindirimime etkisi ne olur? Ayrıca, hamuru hazırlarken tam buğday unu kullanmak gerçekten daha besleyici bir seçenek mi, yoksa buğday ununun yerine başka alternatifler de var mı? Haftada birkaç kez mantı tüketmek, bu önerilere uyulduğunda sağlıklı bir diyetin parçası olabilir mi?
Cevap yaz