Diyet börek yaparken malzeme seçimi gerçekten çok önemli. Yüksek lifli unlar kullanmanın böreğin besin değerini artırdığına katılıyorum. Peki, az yağlı peynirler dışında başka hangi malzemeleri önerirsiniz? Ayrıca, pişirme yöntemi olarak fırında pişirmenin sağlıklı olduğunu biliyoruz ama kızartma yapmadan da lezzetli bir sonuç almanın yolları var mı? Katmanlama ile ilgili olarak, ince hamur açmanın böreğin çıtırlığını artırdığını belirtmişsiniz. Bunu nasıl daha iyi yapabilirim? Son olarak, sunumda kullanacağım soslar ve yeşillikler için önerileriniz var mı?
Diyet börek yaparken malzeme seçimi gerçekten çok önemli. Yüksek lifli unlar kullanmanın böreğin besin değerini artırdığına katılıyorum. Peki, az yağlı peynirler dışında başka hangi malzemeleri önerirsiniz? Ayrıca, pişirme yöntemi olarak fırında pişirmenin sağlıklı olduğunu biliyoruz ama kızartma yapmadan da lezzetli bir sonuç almanın yolları var mı? Katmanlama ile ilgili olarak, ince hamur açmanın böreğin çıtırlığını artırdığını belirtmişsiniz. Bunu nasıl daha iyi yapabilirim? Son olarak, sunumda kullanacağım soslar ve yeşillikler için önerileriniz var mı?
Cevap yaz