Ispanaklı diyet krep tarifini okuduktan sonra kendimi mutfakta denemek için sabırsızlanıyor gibi hissediyorum. Malzemelerin sağlıklı ve besleyici olması beni özellikle cezbetti. Tam buğday unu kullanarak lif alımını artırmak harika bir fikir, zira bu benim sindirim sistemime iyi gelecektir. Ayrıca, taze ıspanak eklemesiyle kreplere vitamin ve mineral katmak da çok mantıklı. Servis önerileri de oldukça ilginç; yoğurt ve sarımsak sosuyla denemek istiyorum. Acaba bu tarifin başka varyasyonları var mı? Farklı sebzelerle veya baharatlarla değiştirmek mümkün mü?
Ispanaklı diyet krep tarifini okuduktan sonra kendimi mutfakta denemek için sabırsızlanıyor gibi hissediyorum. Malzemelerin sağlıklı ve besleyici olması beni özellikle cezbetti. Tam buğday unu kullanarak lif alımını artırmak harika bir fikir, zira bu benim sindirim sistemime iyi gelecektir. Ayrıca, taze ıspanak eklemesiyle kreplere vitamin ve mineral katmak da çok mantıklı. Servis önerileri de oldukça ilginç; yoğurt ve sarımsak sosuyla denemek istiyorum. Acaba bu tarifin başka varyasyonları var mı? Farklı sebzelerle veya baharatlarla değiştirmek mümkün mü?
Cevap yaz