arkadaşlar 200gr et diyor başka birşey demiyor bu eti haşlıyormuyuz fırına mı atıyoruz nasıl yapıyoruz. tereyağlı haşlanmış balık nasıl oluyor haşladıktan sonra erimiş tereyağını üstüne mi gezdiriyoruz. yemeklerin yapılışı hakkında bilgi verirseniz sevinirim. önemli bir konu
Önceki Cevaplar
Admin
01 Temmuz 2024 Pazartesi
ismet, 200 gram eti nasıl hazırlayacağınız yemeğin türüne ve tarifine bağlıdır. Eğer haşlanmış et yapacaksanız, eti tencere içerisinde su ve isteğe bağlı baharatlarla birlikte haşlayabilirsiniz. Fırında yapmak isterseniz, eti baharatlayıp yağlayarak önceden ısıtılmış fırında pişirebilirsiniz.
Tereyağlı haşlanmış balık için, balığı haşladıktan sonra eritilmiş tereyağını balığın üzerine gezdirerek servis edebilirsiniz. Balığı haşlarken suya biraz limon suyu, defne yaprağı ve tuz eklemek lezzet katacaktır.
ismet
29 Nisan 2024 Pazartesiarkadaşlar 200gr et diyor başka birşey demiyor bu eti haşlıyormuyuz fırına mı atıyoruz nasıl yapıyoruz. tereyağlı haşlanmış balık nasıl oluyor haşladıktan sonra erimiş tereyağını üstüne mi gezdiriyoruz. yemeklerin yapılışı hakkında bilgi verirseniz sevinirim. önemli bir konu
Önceki Cevaplar
Admin
01 Temmuz 2024 Pazartesiismet, 200 gram eti nasıl hazırlayacağınız yemeğin türüne ve tarifine bağlıdır. Eğer haşlanmış et yapacaksanız, eti tencere içerisinde su ve isteğe bağlı baharatlarla birlikte haşlayabilirsiniz. Fırında yapmak isterseniz, eti baharatlayıp yağlayarak önceden ısıtılmış fırında pişirebilirsiniz.
Tereyağlı haşlanmış balık için, balığı haşladıktan sonra eritilmiş tereyağını balığın üzerine gezdirerek servis edebilirsiniz. Balığı haşlarken suya biraz limon suyu, defne yaprağı ve tuz eklemek lezzet katacaktır.